Alecta Fastighetsutveckling
VÅRA UPPDRAG FÖR ALECTA FASTIGHETSUTVECKLING

Pågående projekt på Värmdö Marknad och i Värmdö Köpcentrum. Uthyrning av vakanser och omplacering av hyresgäster för att skapa bästa möjliga flöden och butiksmix. Avtal signerat med Synoptik som är nytt varumärke till Värmdö. 

  • Värmdö Marknad - butik
    Externt Big Box-läge med tomma lokaler som kräver utveckling. Striplösning ej fungerande för befintliga butiker. Läget utvecklas i framtiden med byggnation av nya bostäder, pendelparkering och bussterminal. Uppdraget innebär eventuella förslag på tillbyggnad och uppdelning av befintlig yta, butiksmix och lämpliga hyresnivåer samt uthyrning av vakanta lokaler. Förhandlingar pågår nu med flertal intressenter. Uthyrning pågår.
  • Värmdö Köpcentrum - butik
    Värmdö Köpcentrum är ett utomhuscentrum med bra basservice som dagligvaror, Systembolag och Clas Ohlson. Läget är synligt och lättillgängligt med gott om gratis parkeringsplatser. Värmdö har en ökande befolkningstillväxt och hög köpkraft. Trots detta har Värmdö Köpcentrum idag ett flertal vakanta lokaler, flera hyresgäster som är på väg att flytta ut och en mindre fungerande butiksmix där hyresgäster kan bytas ut för en mer attraktiv och långsiktig lösning. Uppdraget innebär förslag på utbyggnation och uppdelning av vakant yta, omflyttningar som behövs göras, butiksmix passande för läget, lämpliga hyresnivåer och uthyrning. Förhandlingar pågår med flertal ankarhyresgäster.